Wordt Wijckel het slimste dorp van Friesland?

Als Wijckel doen we mee met de 2-jaarlijkse quiz “Het slimste dorp van Friesland”.slimste dorp van friesland

Deelnemers gezocht!

Dorpsbelang Wijckel zoekt daarom slimme deelnemers uit ons dorp!
Overal in Friesland vind je ze terug in vele kroegen, cafés en buurthuizen. De pubquiz. Maar wie is er nu van al die deelnemende teams het slimst? Of sterker nog, welk dorp is het slimst? Om daar achter te komen wordt eens in de twee jaar het Slimste Dorp van Friesland gehouden.
Alle ruim 400 dorpen worden uitgenodigd en uitgedaagd om deel te nemen aan de spannendste dorpenstrijd van de provincie.

3 rondes

‘Het Slimste Dorp van Friesland’ bestaat uit drie rondes.

  • De voorronde, een algemene kennisquiz, is in oktober in eigen dorp (in Wijckel op 19 oktober).
  • De tweede ronde, de regionale, in februari 2019 in de regio.
  • De derde ronde, en dus tevens de finale, vindt in april 2019 plaats in de provincie.

Met ‘het Slimste Dorp van Friesland’ willen wij iets betekenen voor de gehele provincie. Een ‘iepen mienskip’ creëren, door de gehele gemeenschap met elkaar te verbinden door middel van een spannende competitie. En in deze spannende competitie hebben al velen in eigen dorp ervaren hoe leuk het initiatief ontvangen wordt. Of er nu in een klein dorp een eerste ronde wordt gespeeld met een drietal families, of een avond met meer dan vijftien teams in de grotere dorpen; in ieder dorp staat het Slimste Dorp van Friesland voor positiviteit, verbondenheid en spanning.

Meer info en aanmelding

Voor meer informatie, kijk op http://hetslimstedorpvan.nl/
Wordt ons dorp het Slimste Dorp van Friesland, in navolging van Ureterp in 2016/2017? De eerste voorronde, eerst in ons dorp, zal al plaatsvinden in oktober. Dorpsbelang zal de kosten vergoeden.
Aanmelden kan per team (maximaal 5 personen) of individueel (je wordt op de avond zelf in een team ingedeeld). Mocht een team doorgaan naar een volgende ronde, dan mag er binnen een team gewisseld worden, zolang het maar maximaal 5 personen betreft.

Uit de voorronde komt 1 team dat Wijckel vertegenwoordigt bij de regiofinale.

Wil je meedoen en met team Wijckel het Slimste dorp van Friesland worden? meld je dan vòòr 19 oktober aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joomla templates by a4joomla