Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 wordt in de theetuin van Wijckel persoonlijke voorlichting gegeven over glasvezel in Wijckel en De Fryske Marren.

Persoonlijke hulp

Als extra service voor mensen die nog twijfelen of niet weten wat ze moeten invullen is er vrijdagmiddag 28 juni (van 14.00-18.00 uur), zaterdagmiddag 29 juni (van 14.00-18.00 uur) en zondagochtend 30 juni (van 10.00-13.00 en van 14.00-18.00 uur) in de theetuin van Wijckel (schuin tegenover de Vaste Burchtkerk) gelegenheid om vragen te stellen of samen met een adviseur een aanmeldformulier in te vullen.

Piet Pont, Jitske van Luit, Roelof van Luit of Jan Veeken zijn dan aanwezig als lokale deskundigen.

Glasvezel voor Wijckel01

Glasvezel levert stabiel en betrouwbaar internet via het modernste netwerk van nu en de toekomst. Razendsnel internet met gegarandeerde snelheid. De snelheid die je afneemt, wordt ook daadwerkelijk geleverd. Met glasvezel internet heb je een stabiele verbinding door het hele huis.
Willen we klaar zijn voor de toekomst dan moeten we een ander digitaal netwerk gebruiken, en dat is glasvezel, het netwerk voor internet voor nu en de toekomst.
De voorwaarde om te kunnen starten met aanleg van glasvezel is dat in het buitengebied 50% van de bewoners meedoet. Dan wordt er in het buitengebied so wie so aangelegd. Om daarnaast binnen de bebouwde kom te kunnen aanleggen, moet daar dan nog 35% van de bewoners meedoen. Inschrijven kan tot 1 juli 2019 bij één van de dienstaanbieders.

We hebben nu de kans om snel internet te krijgen. Dus laat ‘m niet lopen!

Wie zijn de dienstaanbieders?

DFMopGlas en Glasvezel buitenaf leggen dus samen de kabel aan. Daar heeft u geen keuze in.
U kunt vervolgens wel kiezen uit 5 dienstaanbieders. Zij leveren de internetdienst, televisie of telefoon.

Dienstaanbieders glasvezeldiensten

AANMELDEN

Natuurlijk moeten wij ook meedoen! Deze kans komt maar één keer! Wij gaan voor een supersnelle internetverbinding voor alle dorpsbewoners in de dorpskernen én het buitengebied. Maar het netwerk van de toekomst komt niet vanzelf!
Sluit voor 1 juli een contract af via www.defryskemarrenopglas.nl en als u nog twijfelt of hulp en/of advies nodig heeft, kom dan vrijdag, zaterdag of zondag even naar de theetuin voor deskundige hulp.

Glasvezel is het netwerk voor internet voor nu en de toekomst.

We hebben nu de kans om snel internet te krijgen. Dus laat ‘m niet lopen!

Joomla templates by a4joomla