In juni 2020 zal er in Wijckel een iepenloftspul worden georganiseerd. Op donderdag 10 oktober 2019 is er een informatieavond hierover.

In juni 2020 zal er in Wijckel een groots spektakel georganiseerd worden. Een uniek Iepenloftspul met een eigen geschreven stuk door Romke Gabe Draaijer, bekend als acteur van Tryater en Omrop Fryslân. Op 4 juni 2020 vindt de première van dit stuk plaats op een zeer bijzondere locatie, namelijk het Van Coehoornbos, gelegen in de dorpskern. Na de première volgen er nog zeker vier speelavonden. De voorbereidingen voor dit unieke spektakel zijn momenteel in volle gang en daar zijn nog wat handjes voor nodig.

2020 iepenloftspul Wijckel

Informatieavond

Om geïnteresseerden op de hoogte te brengen van dit alles zal er donderdag 10 oktober aanstaande van 20.00–22.00 uur  een informatieavond plaatsvinden in dorpshuis Gebouw Irene te Wijckel.
Tijdens deze avond wordt er een tipje van de sluier opgelicht over de verhaallijn. Daarnaast hebben we natuurlijk ook jouw hulp nodig! Zo zijn we nog opzoek naar acteurs. Heb jij die droom om eens te schitteren op een groot podium, laat die kans dan niet liggen en laat je informeren over de komende audities.

Vrijwilligers gezocht

Is op het podium staan niet iets voor jou maar wil je wel graag meewerken aan dit unieke evenement? Wij hebben ook vrijwilligers nodig die ons willen helpen bij uiteenlopende zaken. Zoals het maken van kleding, het opbouwen van het podium, het ontvangen van publiek en de gehele verzorging er omheen. Je kunt het zo gek niet bedenken maar ook jij kunt ons helpen!

Meer info

Kun jij op donderdag 10 oktober niet aanwezig zijn bij de informatieavond, maar zou je wel graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meer informatie kun je vinden op onze website iepenloftspulwijckel of onze facebookpagina Iepenloftspul Wijckel 2020. Tevens zullen wij jullie via de Wikelflecht op de hoogte houden.

namens het team van MEI EN FOAR ELKOAR

 

Joomla templates by a4joomla