DFMcentraal is inmiddels ruim een half jaar in de lucht en zoekt correspondenten in de verschillende dorpen, stad en buurten.

Steeds meer inwoners en organisaties weten het digitale platform DFMcentraal te vinden en benutten het voor hun eigen nieuwtjes, nieuwtjes  van de verenigingen en activiteiten. 

visitekaartje DFMcentraal

Zo konden we, in de coronatijd, een mooi overzicht bieden van wat er in de verschillende kernen aan hulp beschikbaar is.

Nu het sociale leven, met beperkingen, weer op gang komt, willen we  DFMcentraal  wat meer op de kaart zetten. Want er kan nog zoveel meer op ons digitale platform. Daarom zoeken we correspondenten in de verschillende dorpen, stad en buurten.

Kortom:
Ben jij die actieve Facebookgebruiker of twitteraar die voor jouw dorp, stad of buurt de nieuwtjes bijhoudt en deelt? Of schrijf jij regelmatig stukjes voor je dorps- of wijkkrant? Deel die info dan ook op www.dfmcentraal.nl.
Dan krijgen meer inwoners van De Fryske Marren dat nieuws onder ogen, want een nieuwtje in Wijckel kan ook van belang zijn voor een inwoner van Terherne!

Zie je het zitten om correspondent voor DFMcentraal te worden? Neem contact op met één van de buurtverbinders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of plaats je bericht op DFMcentraal.

Hoe je dat doet?
Ga naar DFMcentraal, klik op inschrijven rechtsboven aan de pagina. Log eenvoudig in. Vervolgens kun je een bericht of nieuwtje aanmaken! Ook kun je activiteiten in de agenda plaatsen.

Joomla templates by a4joomla