Op 7 maart 2022 gaan jongeren in gesprek met de lijsttrekkers, op donderdag 10 maart 2022 gaan alle lijsttrekkers van de deelnemende partijen met elkaar in debat over actuele thema’s.

microfoon vocaal debat zaal pixabaycom

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht houdt gemeente De Fryske Marren op donderdagavond 10 maart een verkiezingsdebat. Het kan handig zijn om tijdens de debatavond zélf te horen hoe de lijsttrekkers over belangrijke onderwerpen denken. Zeker als je het lastig vindt om straks goed te kunnen kiezen.

Lijsttrekkersdebat
Op maandag 7 maart gaan jongeren in gesprek met de lijsttrekkers.
Donderdagavond 10 maart 19.30 uur gaan alle lijsttrekkers van de deelnemende partijen met elkaar in debat over actuele thema’s.
Zowel het gesprek met jongeren als het grote debat wordt geleid door Gerard van der Veer, onder andere bekend als presentator van Omrop Fryslân. Deze avond is via een livestream te bekijken en er kunnen ragen gesteld worden aan de lijsttrekkers. Op dit moment is nog niet duidelijk of de avond ook fysiek te bezoeken is. Houd voor aanvullende informatie de lokale berichtgeving in de gaten en op de website van de gemeente.

Vragen voor de lijsttrekkers
Inwoners kunnen helpen het gesprek en het debat inhoudelijk vorm te geven. Dat kan door thema’s, onderwerpen of concrete stellingen aan te leveren.
Heb je een vraag over een onderwerp dat je belangrijk vindt voor onze gemeente? Deze kunt je tot en met 4 maart mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Een selectie van deze vragen wordt aan de lijsttrekkers voorgelegd tijdens het debat en het gesprek met de jongeren.

Handige links

Joomla templates by a4joomla