Behoeftepeiling uitbreiding kinderopvang in Sloten

Beste ouders met jonge kinderen t/m groep 7,

Eind mei/begin juni zal er iemand bij je aan de deur komen om middels een vragenlijst de wens/behoefte aan kinderopvang in Sloten te peilen. Ditzelfde zal ook in Tjerkgaast en Sloten gebeuren. Wij merken namelijk dat er veel ouders zijn die kinderopvang in onze directe omgeving missen en dit willen we graag veranderen. Ook denken we dat dit de leefbaarheid van onze dorpen en stad ten goede zal komen.

In de zomer van 2022 zijn we ook met een vragenlijst langs de deuren gegaan. Dankzij die peiling hebben we toen kunnen aantonen dat er genoeg kinderen waren om een buitenschoolse opvang (BSO) te kunnen starten. De BSO is in samenwerking met Skik kinderopvang en basisschool De Klinkert vlot van de grond gekomen en inmiddels al flink gegroeid. Nu hebben we dus dankzij de enquête van de vorige keer een superleuke en goed draaiende BSO op school! En er is nu vraag naar meer. Uitbreiding van de BSO naar meer dagen, maar ook voorschoolse opvang, uitbreiding van de peuteropvang én kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dus heb je interesse; invullen van de vragenlijst loont!

Mocht je ons onverhoopt missen aan de deur maar heb je wel interesse of vragen, dan kun je contact opnemen met Akkefrouk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten, mede namens team basisschool De Klinkert en Skik kinderopvang,

Emmy Boersma, Maaike van Dijk, Dorien Osinga en Akkefrouk Bloemendaal

NB:
De BSO sloten is nu geopend op dinsdag, woensdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur.
De peuteropvang in Sloten is nu geopend op maandag- en woensdagochtend van 8.30-11.30 uur.

Logo SKIK en Klinkert

Joomla templates by a4joomla